Hondenvoeding & Accessoires

Sorteer op:

Uniek assortiment, exclusieve merken en ruime keuze hondenvoeding bij HuisdierExpert!

Het aanbod van merken en soorten is bij HuisdierExpert groot en zeer divers. Er kan gekozen worden uit droogvoer, natvoer, snacks, diepvriesvoer en zelfs voedingssupplementen. Heb je hieruit een keuze gemaakt dan kunt u ook nog kiezen uit speciaal puppyvoer, senior hondenvoeding of rasgerichte hondenvoeding. Veel keuze dus! Met zo´n groot aanbod is het wellicht moeilijk om te kiezen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Het is namelijk uitermate belangrijk om een goede, gezonde en kwaliteitsvolle keuze te maken. 

Het belang van goede voeding

Bij HuisdierExpert helpen we je graag met het uitzoeken van de voeding die het beste aansluit op de behoeften van jouw hond. De ingrediënten van hondenvoer verschillen per merk en soort. Er zijn een paar ingrediënten die onmisbaar zijn. Op welke ingrediënten moet je letten bij het kopen van hondenvoer? Hieronder de vijf belangrijkste ingrediënten:

 • Vetten
  Vet zorgt voor energie. Een tekort aan vetten kan leiden tot vachtproblemen, huidbeschadiging en voortplantingsproblemen.
 • Eiwitten
  Eiwitten zorgen voor de opbouw van spieren, huid, vacht en bloed. Ze regelen de stofwisseling en bestrijden infecties.
 • Koolhydraten
  Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebronnen voor uw hond. Belangrijk voor de lichaamstemperatuur en de spieractiviteit.
 • Vitaminen
  Vitaminen in hondenvoer zijn onmisbaar. Want ze worden niet door het lichaam aangemaakt.
 • Mineralen
  Mineralen zijn belangrijk voor het gebit en de botten. Mineralen zorgen voor een goede vochtbalans. Tekort aan mineralen leidt tot botproblemen.

Kortom, goede voeding is belangrijk en onmisbaar voor uw hond. Natuurlijk gun je jouw hond een goede gezondheid, fitheid en een goede weerstand. Gebrek aan goede voeding leiden tot vervelende gezondheidsproblemen. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Laat je adviseren door het team van HuisdierExpert. Wij weten precies wat goed is voor jouw hond. Kijk hoe je hond reageert en gun jezelf de tijd om goed hondenvoer te vinden. Het is van groot belang!

Het belang van goede voeding

Voeding voor honden is net zo belangrijk als voeding voor mensen. Voeding is namelijk een primaire levensbehoefte. Uit goede voeding halen honden energie, vitaminen, vetten en mineralen. Goede voeding zorgt voor een goede gezondheid. Met goede voeding voelt de hond zich fit en energiek. Ook zorgt goede voeding voor een gezonde vacht en een goede spijsvertering. Goed voedsel draagt dus bij aan de totale gezondheid van uw hond. Natuurlijk verdient uw trouwe viervoeter de beste hondenvoeding!

Drink-en voerbakken & andere accessoires

** Drink- en voerbakken & andere accessoires **

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x