test banner

HuisdierExpert exclusieve Healthy Paws leverancier!

HuisdierExpert exclusieve Healthy Paws leverancier!

Met gepaste trots mogen wij vermelden dat wij met HuisdierExpert officieel dealer zijn van Healthy Paws. Healthy Paws werd tien jaar geleden opgericht met één doel voor ogen - om een ​​meer natuurlijke, hypoallergene voeding voor honden met alleen de beste natuurlijke ingrediënten te leveren. In de brokken van Healthy paws zitten geen bijproducten, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en additieven. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om een bijzondere voeding te leveren voor uw hond.

NEW KID IN TOWN
Healthy Paws werd tien jaar geleden opgericht met één doel voor ogen - om een ​​meer natuurlijke, hypoallergene voeding voor honden met alleen de beste natuurlijke ingrediënten te leveren. In de brokken van Healthy paws zitten geen bijproducten, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en additieven. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om een bijzondere voeding te leveren voor uw hond.

Onze voeding filosofie wordt gevormd door jarenlange ervaring. We zien dat veel kwalen bij honden worden veroorzaakt  door een slecht dieet. In veel gevallen kunnen symptomen worden verlicht of zelfs genezen door het toevoeren van een natuurlijker hypoallergene voeding.

UITBREIDING ASSORTIMENT
Healthy Paws begon met twee recepten, Game en Millet plus Konijn en bruine rijst welk alternatief eiwitten en koolhydraten bevatten die niet vaak gevonden worden op de markt. Onze focus was om een ​​uitgebalanceerd hondenvoer te produceren, samen met een voedingssupplement kruidensupplement en een scala aan lekkernijen. Want alleen het beste is goed genoeg voor uw viervoeter.

Door de toewijding en filosofie van Healthy Paws hebben we een enorme investering gekregen in 2015. Deze investering leidde tot de ontwikkeling van nieuwe recepten waardoor scala van producten, waaronder Puppy, twee nieuwe Adult smaken, Large Breed Adult en Senior /Licht.

Hier bij Healthy Paws blijven we streven naar het perfect uitgebalanceerd dieet. Een goed dieet zorgt voor een gezonde huid, glanzende vacht, goede spijsvertering en steviger en minder ontlasting. Dit alles resulteert in een gezond en gelukkige huisdier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »