test banner
Blog | Alles Over Huisdieren | HuisdierExpert

Hond & Winter | #7 Tips!

Hond & Winter | #7 Tips!

De voorspellers van het weer zijn het er unaniem over eens; winter is coming en sneeuw is op komst! De meeste honden vinden het heerlijk om in de sneeuw te ravotten en te speuren naar van alles wat zich onder de sneeuw bevindt. In dit artikel geven wij als HuisdierExpert een aantal waardevolle tips om de winter leuk, maar ook vooral veilig door te komen.

Ik ben zwanger en heb een kat. Wat nu? 8 Tips!

Ik ben zwanger en heb een kat. Wat nu? 8 Tips!

Als je zwanger bent veranderen er opeens een heleboel leefregels; je mag geen rauwe melkproducten meer, je koffie wordt vervangen door decaf, je moet voldoende rust pakken en manlief mag de kattenbak schoonmaken. Hoe kun je je kat voorbereiden op de komst van jullie kleintje? En wat zijn de do’s en don'ts rondom de kattenbak? In dit artikel geven wij van HuisdierExpert je 8 handige tips!

HuisdierExpert exclusieve Healthy Paws leverancier!

HuisdierExpert exclusieve Healthy Paws leverancier!

Met gepaste trots mogen wij vermelden dat wij met HuisdierExpert officieel dealer zijn van Healthy Paws. Healthy Paws werd tien jaar geleden opgericht met één doel voor ogen - om een ​​meer natuurlijke, hypoallergene voeding voor honden met alleen de beste natuurlijke ingrediënten te leveren. In de brokken van Healthy paws zitten geen bijproducten, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en additieven. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om een bijzondere voeding te leveren voor uw hond.

Verzorging van jouw kat

Verzorging van jouw kat

Bij een goede verzorging van katten is rust en regelmaat essentieel. Versleept worden naar een nieuw huis of vakantie-adres is voor de dieren een nachtmerrie. Dan maar liever een oppas, al zal een kat die verandering ook lang niet altijd waarderen. In huis moet een kat genoeg plekken hebben om zich terug te trekken. Het liefst verschillende ruimten, zodat hij op verkenning kan. Andere afleiding is ook zeer welkom bij de verzorging van katten, in de vorm van speeltjes, een klimpaal en een krabpaal om z’n nagels aan te scherpen. Een enthousiast baasje dat het dier veel aandacht geeft, behoort tot de eerste levensbehoeften, evenals sociaal contact met soortgenoten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »